Kausi paketissa!

Kausi 2018/2019 on nyt lyöty pakettiin! Todella onnistunut kausi kaiken kaikkiaan. Sijoituin miesten MM-sarjassa tänä vuonna kolmanneksi. Kauteen lähdettäessä oli tavoitteena olla viiden joukossa, joten kolmossija pistää hymyilyttämään! 

Tällä kaudella nousin MM-sarjassa palkintokorokkeelle kolme kertaa (Rautalampi, Jyväskylä, Quebec). Jokaisella kerralla sijoitus oli toinen. Kilpailimme tänä vuonna uusissa paikoissa, joista hienoimmat kokemukset olivat ehdottomasti Japanin Yokohama sekä legendaarinen Fenway Park Bostonissa.

Iso kiitos tästä kaudesta kuuluu kaikille tukijoille, jotka ovat olleet mukana! Yhteistyökumppanit, kaverit, perhe ja kaikki ketkä ovat tsempanneet yleisössä ja pitäneet peukkuja telkkarin välityksellä. Suurin kiitos kuuluu yhteistyökumppaneille: Superpark, Nopain, Zermatt, Levin apteekki, P-rock, Saneeraus-expertit, Gainomax, Jrvenpään Sähkö, Tarkastuslaskenta Mörk, Fascia Method, Extreme Sports Finland, Teamltd, Prosharp ja OP Keski-Uusimaa. Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista. 

Nyt huilataan hetki ja käännetään katseet tulevaan. Offseasonilla treenataan entistä kovempaa ja ensikaudella lähdetään jahtaamaan miesten maailmanmestaruutta!